Correct vakmanschap

Hoogstaande service

Professionele afwerking

We zijn een dynamisch bedrijf dat sinds 2000 actief is in de zwembadsector. Met meer dan 1.000 geleverde zwembaden in België en Nederland zijn wij een toonaangevende speler met een ruime ervaring in het segment.

Van overleg met de klant, constructie van onze eigen kunststof zwembaden en rolluiken, tot plaatsing en dienst naverkoop.
Wij staan steeds garant voor correct vakmanschap, hoogstaande service en professionele afwerking van uw project.

Samen met u werken wij een project uit dat voldoet aan al uw wensen. Aarzel niet en contacteer ons.

Bericht van de zaakvoerder

Met onze HDPE zwembaden schaft u een kwalitatief hoogwaardig product aan en dit voor het leven. DND investeert namelijk permanent in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën om de efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit van onze zwembaden en installaties te optimaliseren. Ik ben er dan ook van overtuigd dat onze zwembaden aan uw verwachtingen zal voldoen en u er vele jaren plezier aan zult beleven.

HET BESTE MATERIAAL VOOR EEN BUITENZWEMBAD

Wij werken met baden in polyethyleen (HDPE), omdat we overtuigd zijn dat dit het beste materiaal is voor een duurzaam zwembad op maat. Dit product heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele zwembaden. HDPE heeft bovendien zijn doeltreffendheid al meer dan 50 jaar lang bewezen in verschillende sectoren.

Voordelen:

Ontdek de voordelen in onze brochure.

Download onze brochure en ontdek de voordelen ten opzichte van andere soorten zwembaden.

DND BV is een toonaangevend productiebedrijf in de zwembadensector gesitueerd in Affligem. Met intussen meer dan 1.000 geleverde zwembaden zijn wij sterk aanwezig op de Belgische en Nederlandse markt.

Al onze zwembaden worden intern gemaakt in onze eigen productiefaciliteiten. Van de extrusie van het plaatmateriaal tot het plaatsen van de trappen, inbouwstukken en aandrijfsystemen, alle onderdelen van het zwembad worden intern geassembleerd.
Hierdoor garanderen we flexibiliteit, een korte levertermijn én staan we garant voor een uitzonderlijke kwaliteit.

Van overleg met de klant tot de plaatsing en dienst naverkoop. Met ons team zorgen wij er steeds voor dat al onze klanten vrij zijn in hun ontwerp en wensen voor hun droomzwembad.

Wij staan steeds garant voor correct vakmanschaphoogstaande service en een professionele afwerking.

HET BESTE MATERIAAL VOOR EEN BUITENZWEMBAD

Wij werken met baden in polyethyleen (HDPE), omdat we overtuigd zijn dat dit het beste materiaal is voor een duurzaam zwembad
op maat. Dit product heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele zwembaden. HDPE heeft bovendien zijn doeltreffendheid al
meer dan 50 jaar lang bewezen in verschillende sectoren.

Wij zijn lid

van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals.
Klik hier voor meer informatie

zwembad-welnessprofessionals_logo_NL

Over ons

We zijn een dynamisch bedrijf dat sinds 2000 actief is in de zwembadsector. Met meer dan 1.000 geleverde zwembaden in België en Nederland zijn wij een toonaangevende speler met een ruime ervaring in dit segment.

Van overleg met de klant, constructie van onze eigen kunststof zwembaden en rolluiken, tot plaatsing en dienst naverkoop.

Wij staan steeds garant voor correct vakmanschap, hoogstaande service en professionele afwerking van uw project.

Samen met u werken wij een project uit dat voldoet aan al uw wensen.

Download hier onze brochure